Liikuntatarjonta

Alavoli tarjoaa laadukasta harrasteliikuntaa. Ryhmiä on 27  ja kaikissa ohjaajina toimivat koulutetut ohjaajat.
Perheliikunta kokoaa yhteen lapset vanhempineen.  Alavolin voimistelukoulut on nimetty mausteitten mukaan.  Joka luokkatasolle on oma voimistelukouluryhmä.
Esikoululaiset  ja sitä nuoremmat alle kouluikäiset kuuluvat Melissa-ryhmään. Muut voimistelukouluryhmät ovat Neilikka, Inkivääri, Kaneli, Kamomilla, Rosmariini ja Kardemumma.  Voimistelukouluissa opetellaan perusvoimistelua sekä tehdään musiikkiliikuntaesityksiä.
Yläkouluun siirryttäessä voimistelukoululainen voi  jatkaa harrastusta nuorten tanssiryhmässä. Tanssiryhmät Pepper&Vanilla, Bellat, Roses ja Solina harjoittelevat kaksi kertaa viikossa ja esiintyvät aktiivisesti. Dance 4 you on uusi ryhmä nuorille, jotka haluavat tanssia ilman esiintymispäämäärää.
Alavolin erikoisuus on sirkusvoimistelu. Sirkusjumppia on kolme; 1.-2.lk, 3.-4.lk ja 5.-6.lk. Sirkusryhmistä voi  jatkaa Sirkus Glideen, jossa valmistetaan omia esityskokonaisuuksia.
Alavolissa on koululaisille kaksi ryhmää, joissa harjoitellaan perusvoimistelua; pronssivoimistelu tytöille ja Freegym pojille. Ryhmät eivät esiinny.
Aikuisille on ryhmäliikuntatunteja eri teemoilla. Perustreeni ja Ikiliike ovat monipuolisia matalan kynnyksen ryhmiä. Tehotreeni painottuu lihaskuntoon. Tanssitreenejä on kaksi; Lavis-lavatanssijumppa sekä kuntotanssi. Pro Chenille tarjoaa esiintymismahdollisuuden aikuisille naisille.