Sirkusjumpat ja Sirkus Glide

Sirkustoiminta on Alavolin erikoisuus, jota löytyy vain harvoista voimisteluseuroista. Sirkustaitoja ohjaa Alavolissa Anneli Paavola. Sirkusharjoitukset järjestetään Koulukeskuksen salissa.

Sirkusjumpat

Sirkusjumpparyhmät kokoontuvat kerran viikossa. Sirkusjumpassa kokeillaan ja harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja. Perustana kaikelle on permantoakrobatia. Harjoituksissa lämmitellään, venytellään, harjoitellaan sirkustaitoja ja tietysti leikitään.

Sirkusjumpparyhmissä tärkeintä on yrittäminen, kokeileminen ja itsensä voittaminen. Sirkusjumpparyhmät esiintyvät mahdollisuuksien mukaan seuran näytöksissä, mutta esiintyminen ei ole kenellekään pakollista. Ryhmien harjoitusajat ovat:

Sirkusjumppa 1.-2.lk – Keskiviikkoisin klo 17.00 – 18.00
Sirkusjumppa 3.-4.lk – Torstaisin klo 16.00 – 17.00
Sirkusjumppa 5.-6.lk – Torstaisin klo 17.00 – 18.00

Ryhmiin mahtuu jokaiseen 15 lasta ja etusijalla ovat edellisellä kaudella mukana olleet.

Viime kaudella mukana olleiden pitää vahvista osallistuminen tekstiviestillä Annelille  040 7600 909  ke 22.8. mennessä.

Uudet ilmoittautuvat tekstiviestillä Annelille 040 7600 909  to 23.8. klo 17 alkaen torstai-illan aikana. 

Viestiin seuraavat tiedot : Sirkus, lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi ja puhelinnumero. 

Sirkus Glide

Sirkus Glide –ryhmä on yläkoulu ja lukioikäisille harrastajille.  Sirkus Glide toimii yhteistyössä sekä  Alavolin että Alajärven kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa ja sirkuslajeista pääpaino on permanto- ja ilma-akrobatialla, unohtamatta tasapainoilua ja jonglööraustakaan. Tavoitteena on perustaitojen ja ominaisuuksien kehittäminen, sekä omien vahvuuksien kautta esitysten rakentaminen. Ryhmässä valmistetaan omia esitysohjelmia, yhteisiä ohjelmia seuran näytöksiin, sekä yksi yhteinen esityskokonaisuus.  Ryhmän koko on n. 10 nuorta. Ryhmän harjoitusajat ovat:

Maanantaisin klo 16.30-18.00
Keskiviikkoisin klo 15.15 – 16.45

 

 

  • Sirkus 1.-2. lk