Liikuntatarjonta

HARRASTAJAN POLKU ALAVOLISSA

Alavoli tarjoaa laadukasta harrasteliikuntaa kaikenikäisille tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Ryhmiä on 21  ja kaikissa ohjaajina toimivat koulutetut ohjaajat.

LAPSET JA NUORET

Perheliikunnan Tenavien temppurata kokoaa yhteen n. 1 – 4-vuotiaat lapset vanhempineen maanantai-iltaisin Hoiskon koululle.

Syksyllä 2022 aloitetaan erikseen viskareille ja eskareille suunnatut alkeisvoimistelukouluryhmät, joissa tutustutaan seuran alakouluikäisten tarjontaan. Mukana on perusvoimistelua, Freegym-ratoja, musiikkiliikuntaa, pieniä tanssikoreografioita ja sirkustelun alkeita.

Koululaisten Dance 4 Fun tanssitunti alkaa lämmittelytanssilla.  Tekniikkaharjoitus vaikeutuu ryhmän ikätason mukaisesti.  Lopputunnista tehdään ryhmän omaa esityskoreografiaa, jossa hyödynnetään lämppäritanssien ja tekniikkaosuuden liikemateriaaleja

Alavolin erikoisuus on sirkusvoimistelu. Sirkusvoimistelua voi alakoululaisena harrastaa kahdessa ikäryhmässä 1.-3.lk ja 4.-6.lk. Sirkusvoimistelusta voi  jatkaa Sirkus Glideen. Sirkus Glide järjestetään yhteistyössä kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa. Sirkus Glide valmistaa vuosittain oman esityskokonaisuutensa.

Alavolissa on myös voimistelukouluryhmiä, joissa harjoitellaan perusvoimistelua ilman esiintymisvelvoitetta.

Harjoittelupäivät ja ajat organisoidaan niin, että lapsella on mahdollisuus harrastaa Alavolissa niin halutessaan kaikkia seuran tarjonnassa olevia lajeja: tanssia, voimistelua ja sirkusvoimistelua.

AIKUISET

Seuran kaikki aikuisliikunnan tunnit ovat matalankynnyksen ryhmiä. Tunnit on tarkoitettu kaikille tunnin sisällöistä kiinnostuneille. Tunteja järjestetään eri viikonpäivinä, joten seuran ryhmissä voi kuntoilla hyvin monipuolisesti. Miehille on oma kuntotreeni-ryhmä.
Liikunnallisen toiminnan lisäksi seurassamme panostetaan tuntien leppoisaan ja kannustavaan ilmapiiriin,  ja sitä kautta toiminnalla on vaikutusta osallistujien virkistymiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

 

1-4-vuotiaat PERHELIIKUNTA

5-6-vuotiaat ALKEISVOIMISTELUKOULU VISKARIT JA ESKARIT

1.-2.lk VOIMISTELU / TANSSI / SIRKUSVOIMISTELU / FREEGYM POJAT

3.-4.lk VOIMISTELU / TANSSI / SIRKUSVOIMISTELU / FREEGYM POJAT

5.-6.lk VOIMISTELU / TANSSI / SIRKUSVOIMISTELU

nuoret 7.lk – TANSSI / SIRKUS GLIDE JUNIOR

nuoret TANSSI / SIRKUS GLIDE

aikuiset FASCIAMETHOD / LIHASKUNTOTREENI / MIESTEN KUNTOTREENI

seniorit IKILIIKE