Liikuntatarjonta

Alavoli tarjoaa laadukasta harrasteliikuntaa. Ryhmiä on 26  ja kaikissa ohjaajina toimivat koulutetut ohjaajat.

Perheliikunnan Tenavien temppurata kokoaa yhteen lapset vanhempineen monitoimihalliin.

Alavolin voimistelukoulut on nimetty mausteitten mukaan;  Melissa 1. lk, Sahrami 2. lk, Neilikka 3. lk,  Inkivääri 4. lk, Kaneli 5. lk, Kamomilla 6. lk.  Voimistelukouluissa opetellaan perusvoimistelua sekä tehdään musiikkiliikuntaesityksiä. Kuudesluokkalaisten Kamomilla ottaa jo ensiaskeleet selkeästi tanssin maailmaan.

Yläkouluun siirryttäessä voimistelukoululainen voi  jatkaa harrastusta nuorten tanssiryhmässä. Tanssiryhmä Bounce on tarkoitettu yläkoululaisille ja Step lukioikäisille.

Alavolin erikoisuus on sirkusvoimistelu. Sirkusjumppia on kaksi; 1.-3. lk ja 4. – 6. k. Sirkusryhmistä voi  jatkaa Sirkus Glideen tai Glide Junioriin, joissa valmistetaan omia esityskokonaisuuksia.

Alavolissa on myös ryhmiä, joissa harjoitellaan perusvoimistelua ilman esiintymisvelvoitetta; voimistelu 2. -3. lk, voimistelu 4. – 5. lk tytöille ja Freegym-ryhmät pojille. Vimpelissä toimii kaksi voimisteluryhmää.

Uutena lajina seurassamme voi harrastaa Cheerleadingia.  Pilottiryhmään valikoitui jo aiemmin  seurassa voimistelua harrastaneita  5.  – 6. lk:n tyttöjä.

Aikuisille on ryhmäliikuntatunteja eri teemoilla. Ikiliike on monipuolinen matalan kynnyksen ryhmä. Perustreeni  on nimensä mukaisesti  peruskuntoliikuntaa, pumpstepissä välineinä käytetään step-lautoja ja pumppitankoja.  Tanssillisia tunteja  on kaksi; Lavis-lavatanssijumpassa liikettä tahdittaa tanssimusiikki, kuntotanssissa painottuu lattarimusiikki ja latinotanssien liikekieli.
Pro Chenille tarjoaa esiintymismahdollisuuden aikuisille naisille.