Liikuntatarjonta

Alavoli tarjoaa laadukasta harrasteliikuntaa. Ryhmiä on 27  ja kaikissa ohjaajina toimivat koulutetut ohjaajat.
Perheliikunta kokoaa yhteen lapset vanhempineen.  Alavolin voimistelukoulut on nimetty mausteitten mukaan.  Joka luokkatasolle on oma voimistelukouluryhmä.
Esikoululaiset  ja sitä nuoremmat alle kouluikäiset kuuluvat Melissa-ryhmään. Muut voimistelukouluryhmät ovat Sahrami, Neilikka, Inkivääri, Kaneli, Kamomilla ja Rosmariini.Voimistelukouluissa opetellaan perusvoimistelua sekä tehdään musiikkiliikuntaesityksiä.
Yläkouluun siirryttäessä voimistelukoululainen voi  jatkaa harrastusta nuorten tanssiryhmässä. Tanssiryhmä Bounce on tarkoitettu yläkoullaisille ja Step lukioikäisille.
Alavolin erikoisuus on sirkusvoimistelu. Sirkusjumppia on kolme; 1.-2.lk, 3.-4.lk ja 5.-6.lk. Sirkusryhmistä voi  jatkaa Sirkus Glideen, jossa valmistetaan omia esityskokonaisuuksia.
Alavolissa on myös ryhmiä, joissa harjoitellaan perusvoimistelua ilman esiintymisvelvoitetta; voimistelu 3. -4.lk, voimistelu 5. -6.lk tytöille ja Freegym-ryhmät pojille
Aikuisille on ryhmäliikuntatunteja eri teemoilla. Ikiliike ovat monipuolinen matalan kynnyksen ryhmä. Kuntotreeni  painottuu lihaskuntoon. Tanssitreenejä on kaksi; Lavis-lavatanssijumppa sekä kuntotanssi. Pro Chenille tarjoaa esiintymismahdollisuuden aikuisille naisille.