Sirkusvoimistelu ja Sirkus Glide

Sirkustoiminta on Alavolin erikoisuus. Sirkusvoimistelua löytyy vain harvoista voimisteluseuroista.
Sirkustaitoja ohjaa Alavolissa Anneli Paavola. Sirkusvoimistelu 1. – 2.lk uutena ohjaajana aloittaa Sari Sivula, apuohjaajana Siiri Laurila.
Sirkusharjoitukset järjestetään Koulukeskuksen salissa.

Sirkusvoimistelu

Sirkusvoimisteluryhmät kokoontuvat kerran viikossa. Sirkusvoimistelussa kokeillaan ja harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja. Perustana kaikelle on permantoakrobatia. Harjoituksissa lämmitellään, venytellään, harjoitellaan sirkustaitoja ja tietysti leikitään.

Sirkusvoimisteluryhmissä tärkeintä on yrittäminen, kokeileminen ja itsensä voittaminen.
Sirkusvoimisteluryhmät esiintyvät näytöksessä kerran kauden aikana. 

Ryhmien harjoitusajat:

Sirkusvoimistelu  1.-2.lk – yläkoulun sali
Sirkusvoimistelu 3.-4.lk – yläkoulun sali
Sirkusvoimistelu 5.-6.lk – yläkoulun sali

Koska haluamme pitää ryhmät turvallisina ja ohjauksen laadukkaana, sirkusvoimisteluryhmiin otetaan  maksimissaan 15 lasta. Etusijalla ovat edellisellä kaudella mukana olleet.

 

Sirkus Glide

Sirkus Glide –ryhmä on yläkoulu ja lukioikäisille harrastajille.  Sirkus Glide toimii yhteistyössä sekä  Alavolin että Alajärven kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa ja sirkuslajeista pääpaino on permanto- ja ilma-akrobatialla, unohtamatta tasapainoilua ja jonglööraustakaan. Tavoitteena on perustaitojen ja ominaisuuksien kehittäminen, sekä omien vahvuuksien kautta esitysten rakentaminen. Ryhmässä valmistetaan omia esitysohjelmia, yhteisiä ohjelmia seuran näytöksiin, sekä yksi yhteinen esityskokonaisuus.  Ryhmän koko on n. 10 – 15 nuorta. Ryhmän harjoitusajat ovat:

yläkoulun sali
yläkoulun sali

 

 

  • Sirkus 1.-2. lk